Computer Reparatie Banner

Computer reparatie

Start uw pc start niet meer op, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware komen vaak voor.

Prijzen

Werkzaamheden Kosten Beschrijving
Windows herinstallatie* Vanaf €69,- Herinstallatie en volledig up-to-date
Windows herinstallatie + Back-up* Vanaf €89,- Herinstallatie, volledige up-to-date, back-up maken/terugzetten en gebruiksklaar
CMOS batterij vervangen €29,- De CMOS houdt datum/tijd en essentiële instellingen bij. Een lege batterij kan hinderlijk zijn.
Email instellen* Vanaf €29,- Instellen van uw e-mailaccount in een programma zoals Windows Mail of Outlook.
Back-up* Vanaf €39,- Reservekopie maken van uw data en dit overzetten op een nieuwe PC/harde schijf.
Virus verwijderen/Optimaliseren* Vanaf €59,- Controleren op en verwijderen van (potentieel) hinderlijke/schadelijke software. Opschonen om prestaties te verbeteren.
Onderzoekskosten €39,- Onderzoekskosten vervallen bij reparatie.
Koelpasta vernieuwen €49,- Het vernieuwen van koelpasta kan de temperatuur verlagen en de prestaties verbeteren.
Optimaliseren d.m.v. een SSD* Vanaf €149,- (afhankelijk van SSD) Het versnellen van de laptop door de HDD te vervangen met een razendsnelle SSD. Incl. herinstallatie + gegevens behoud.
Hulp op afstand €35 voor eerste half uur, daarna + €15 per kwartier Problemen oplossen op afstand. Met een programma kijken wij mee op uw PC of laptop. (Internetverbinding vereist)

Prijzen vanaf 15 augustus 2019

*=Prijs is afhankelijk van de werkzaamheden.

Staat uw reparatie niet in deze lijst? Neem dan gerust contact met ons op!