Computer Reparatie Banner

Computer reparatie

Start uw pc niet meer? Wordt uw pc steeds trager? Of heeft uw pc een virus? Bent u op zoek naar een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computer reparatie? Een probleem met de pc kan verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware komen vaak voor.

Prijzen

Werkzaamheden Kosten Beschrijving
Windows herinstallatie* Vanaf €69,- Herinstallatie en volledig up-to-date.
Windows herinstallatie + Back-up* Vanaf €89,- Herinstallatie, volledig up-to-date, back-up maken en terugzetten + gebruiksklaar maken.
CMOS batterij vervangen €29,- De CMOS houdt datum/tijd en cruciale instellingen bij. Een lege CMOS-batterij kan hinderlijk zijn.
Email instellen* Vanaf €29,- Instellen van uw e-mailaccount in een programma zoals Windows Mail of Outlook.
Back-up* Vanaf €39,- Reservekopie maken van uw data en deze overzetten op een nieuwe PC of harde schijf.
Virus verwijderen/Optimaliseren* Vanaf €59,- Controleren op en verwijderen van (potentieel) hinderlijke of schadelijke software. Opschonen om prestaties te verbeteren.
Onderzoekskosten €39,- Onderzoekskosten vervallen bij reparatie.
Koelpasta vernieuwen €49,- Het vernieuwen van koelpasta kan de temperatuur verlagen en de prestaties verbeteren.
Optimaliseren d.m.v. een SSD* Vanaf €149,- (afhankelijk van SSD) Het versnellen van de laptop door de harde schijf te vervangen met een razendsnelle SSD. Incl. herinstallatie en gegevens behoud.
Hulp op afstand €35 voor eerste half uur, daarna + €15 per kwartier Problemen oplossen op afstand. We kijken met een programma mee op uw PC of laptop. (Internetverbinding vereist)

Prijzen vanaf 15 augustus 2019

*=Prijs is afhankelijk van de werkzaamheden.

Staat uw reparatie niet in deze lijst? Neem dan gerust contact met ons op!