_MG_2307

Laptop reparatie

Laptops zijn uitermate handig en veel gebruikt door bijna iedereen. Naarmate ze ouder worden gaan de prestaties echter vaak hard achteruit of ontstaan er defecten. Voor veel mensen onterecht een aanleiding om een compleet nieuwe laptop aan te schaffen.
De meeste problemen zijn door onze medewerkers te verhelpen. Als uw laptop niet meer naar behoren werkt, betekent dit dus niet direct dat u een nieuwe hoeft te kopen.
Wordt uw laptop heet of heeft uw laptop andere defecten zoals een stuk toetsenbord, DVD-speler of scherm, neem dan gerust contact met ons op. Na reparatie kunt u snel weer aan de slag en nog lang optimaal kunt genieten van uw laptop.

Prijzen

Werkzaamheden Kosten Beschrijving
Windows herinstallatie* Vanaf €69,- Herinstallatie en volledig up-to-date.
Windows herinstallatie + Back-up* Vanaf €89,- Herinstallatie, volledige up-to-date, back-up maken/terugzetten en gebruiksklaar.
CMOS batterij vervangen €49,- De CMOS houdt datum/tijd en essentiële instellingen bij. Een lege batterij kan hinderlijk zijn.
Email instellen* Vanaf €29,- Instellen van uw e-mailaccount in een programma zoals Windows Mail of Outlook.
Back-up* Vanaf €39,- Reservekopie maken van uw data en dit overzetten op een nieuwe PC/harde schijf.
Virus verwijderen/Optimaliseren* Vanaf €59,- Controleren op en verwijderen van (potentieel) hinderlijke/schadelijke software. Opschonen om prestaties te verbeteren.
Onderzoekskosten €39,- Onderzoekskosten vervallen bij reparatie.
Koelpasta vernieuwen €59,- Het vernieuwen van koelpasta kan de temperatuur verlagen en de prestaties verbeteren.
Optimaliseren d.m.v. een SSD* Vanaf €149,- (afhankelijk van SSD) Het versnellen van de laptop door de HDD te vervangen met een razendsnelle SSD. Incl. herinstallatie + gegevens behoud.
Aansluitingen vervangen Vanaf €69,- Bijv. oplaadpunt, audio-ingang of USB-poort.
Scherm vervangen* Vanaf €129,- Prijs afhankelijk van model laptop.
Hulp op afstand €35 voor eerste half uur, daarna + €15 per kwartier Problemen oplossen op afstand. Met een programma kijken wij mee op uw PC of laptop. (Internetverbinding vereist)

Prijzen vanaf 15 augustus 2019.

*=Prijs is afhankelijk van de werkzaamheden.

Staat uw reparatie niet in deze lijst? Neem dan gerust contact met ons op!