Jouw one-stop IT shop: reparaties, producten, service op locatie en op afstand, wij ontzorgen je!

Slimme beveiliging voor thuis

Wist je dat er elke 11 minuten wordt ingebroken in een huis? Dat kun je je haast niet voorstellen, toch is het zo. Voorkom dit bij jouw thuis door je huis te beveiligen met slimme beveiligingsproducten! Bijvoorbeeld met ring beveiliging of met een IP camera. Zo laat jij je huis altijd met een goed gevoel achter én houd jij je huis overal en altijd in de gaten.

IP camera’s

Zoek je een beveiligingssysteem systeem waar je op kan vertrouwen? bekijk dan zeker deze pagina!

Slimme deurbel

Ongewenste bezoekers vanuit de voordeur is verleden tijd. Met een slimme deurbel weet je altijd wie er aan je deur staat!

Altijd en overal zicht op je huis

Met slimme beveiliging bescherm je je huis op afstand tegen inbraak en diefstal. Een slim beveiligingssysteem is verbonden met wifi en bluetooth. Verbonden met een internetverbinding zijn we nu altijd en overal, dus waar je bent maakt niet uit. Zicht op je huis heb je altijd.

Je bedient je slimme beveiligingsproduct met een app. In het product zitten sensoren. Beweegt er iets in of om je huis terwijl er niemand thuis is, dan slaat je beveiligingsproduct alarm via de app. En de camerabeelden worden opgeslagen. Zo heb je altijd bewijsmateriaal.

Wat vinden onze klanten?

Wendy Janssen

Laptop Reparatie

Afgelopen vrijdag telefonisch contact gehad. Ik kreeg meteen goed en duidelijk advies. Daarop mijn laptop naar ze toe gebracht. Ik ben zeer snel geholpen, vandaag de laptop weer kunnen ophalen! Bedankt voor de fijne en goede service! ^ Google Review

Bart Vlassak

Telefoon Reparatie

Telefoon reparatie? Hier krijg je topservice. Ik ben al langer klant bij Alatas en je wordt altijd netjes en snel geholpen. ^ Google Review

Karin Spermon

Scherm Reparatie

Ik ben snel geholpen toen het scherm defect was van mijn laptop en de medewerker waren erg vriendelijk en behulpzaam! ^ Google Review

Jay Quasters

Service

Twee keer geweest. Top service en erg vriendelijk! Beter dan op andere plekken waar ik wel eens ben binnengelopen. ^ Google Review

De slimme beveiliging van Alatas

Maak je huis veiliger en kies voor de slimme beveiligingsproducten van Alatas! Wij verkopen IP camera’s en ring beveiliging. Met een IP camera houd je je huis binnen en buiten in de gaten met een camera. Die is verbonden met het internet. Op je smartphone houd je vervolgens ieder moment van de dag in de gaten wat er om je huis gebeurt.

Met ring beveiliging weet je altijd wie er voor de deur staat. Zodra iemand aanbelt, start de camera met draaien. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een slim beveiligingsproduct? Kom langs in onze winkel! Wij helpen je graag met kiezen voor de slimme beveiliging die het beste bij jou past.