Jouw one-stop IT shop: reparaties, producten, service op locatie en op afstand, wij ontzorgen je!

Professioneel support
gewoon op afstand

Voordat een medewerker van Alatas mee kan kijken op je computer om je te helpen, dien je toestemming te verlenen. Dit doe je per sessie. Aan het eind van de sessie wordt de verbinding door de Alatas medewerker verbroken. Zelf kun je ook tijdens of na afloop van de sessie de verbinding verbreken.

Waarom support op afstand?

We zien dat veel mensen het toch liever hebben om op afstand te worden geholpen. Zeker voor de mensen die moeite hebben om de winkel fysiek te bezoeken, zoals bij gebrek van vervoer of ziek zijn, dan is het toch meestal wel handig op via afstand te werken. Wij kunnen veel problemen voor je oplossen op afstand. Bijvoorbeeld als je last hebt van een virus of foutmeldingen, noem maar op!

Bij problemen kun je gelijk bij ons terecht komen bij Alatas. Met of zonder afspraak!

Reparatie of installatie voor ieder apparaat

Of je nu je smartphone, laptop of computer wilt laten repareren of installeren. Bij Alatas zijn we thuis in iedere support of reparatie vraag. Dat komt door onze jarenlange ervaring. Doe je support aan huis aanvraag online, dan nemen wij binnen 8 uur contact met je op om een afspraak te plannen. Wij zijn alleen blij als jij blij bent. Werkt je apparaat toch niet helemaal naar wens nadat we bij je langs zijn geweest? Dan komen we gewoon nogmaals. Kosteloos natuurlijk. Op jouw reparatie of installatie heb je altijd 3 maanden garantie.

Heb je eerst nog wat vragen over je installatie of reparatie? Geef ons een belletje. Wij beantwoorden ze graag!