Jouw one-stop IT shop: reparaties, producten, service op locatie en op afstand, wij ontzorgen je!

Professioneel support
gewoon op afstand

Voordat een medewerker van Alatas mee kan kijken op je computer om je te helpen, dien je toestemming te verlenen. Dit doe je per sessie. Aan het eind van de sessie wordt de verbinding met Teamviewer door de Alatas medewerker verbroken. Zelf kun je ook tijdens of na afloop van de sessie de verbinding verbreken.

Waarom support op afstand?

We zien dat veel mensen het toch liever hebben om op afstand te worden geholpen. Zeker voor de mensen die moeite hebben om de winkel fysiek te bezoeken, zoals bij gebrek van vervoer of ziek zijn, dan is het toch meestal wel handig op via afstand te werken. Wij kunnen veel problemen voor je oplossen op afstand bijvoorbeeld als je last hebt van een virus of foutmeldingen en noem maar op!

Bij problemen kun je gelijk bij ons terecht komen bij Alatas met of zonder afspraak!

Vraag je support op afstand aan

Je doet je support- of reparatieaanvraag makkelijk en snel online. Kies je type apparaat, merk en model en zie gelijk welke prijs je kunt verwachten. Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een afspraak.

1. Kies type
apparaat

2. Kies het merk
en model

3. Selecteer het
type reparatie

4. We nemen contact op voor een afspraak

5. Reparatie klaar,
feesten maar!

Dit vinden onze klanten

Wendy Janssen

Laptop Reparatie

Afgelopen vrijdag telefonisch contact gehad. Ik kreeg meteen goed en duidelijk advies. Daarop mijn laptop naar ze toe gebracht. Ik ben zeer snel geholpen, vandaag de laptop weer kunnen ophalen! Bedankt voor de fijne en goede service! ^ Google Review

Bart Vlassak

Telefoon Reparatie

Telefoon reparatie? Hier krijg je topservice. Ik ben al langer klant bij Alatas en je wordt altijd netjes en snel geholpen. ^ Google Review

Karin Spermon

Scherm Reparatie

Ik ben snel geholpen toen het scherm defect was van mijn laptop en de medewerker waren erg vriendelijk en behulpzaam! ^ Google Review

Jay Quasters

Service

Twee keer geweest. Top service en erg vriendelijk! Beter dan op andere plekken waar ik wel eens ben binnengelopen. ^ Google Review

Reparatie of installatie voor ieder apparaat

Of je nu je smartphone, laptop of computer wilt laten repareren of installeren. Bij Alatas zijn we thuis in iedere support of reparatie vraag. Dat komt door onze jarenlange ervaring. Doe je support aan huis aanvraag online, dan nemen wij binnen 8 uur contact met je op om een afspraak te plannen. Wij zijn alleen blij als jij blij bent. Werkt je apparaat toch niet helemaal naar wens nadat we bij je langs zijn geweest? Dan komen we gewoon nogmaals. Kosteloos natuurlijk. Op jouw reparatie of installatie heb je altijd 3 maanden garantie.

Heb je eerst nog wat vragen over je installatie of reparatie? Geef ons een belletje. Wij beantwoorden ze graag!