Jouw one-stop IT shop: reparaties, producten, service op locatie en op afstand, wij ontzorgen je!

Windows 11 komt eraan!

U heeft het vast al gehoord. Windows 11 komt later dit jaar uit! Wilt u weten wat dit voor u betekent? Deze blogpost legt u uit in hoofdpunten wat er nieuw is en wat u kunt verwachten!

Een nieuwe start

De startknop is voor het eerst in 26 jaar van plek veranderd. Deze verschuift naar het midden, samen met de snelkoppelingen in de taakbalk. Het startmenu is ook van vorm veranderd, met de apps voorop, en een ‘Aanbevolen’ sectie waardoor u snel bij uw veel gebruikte bestanden komt.

Windows 11 Start Menu

Microsoft Teams is nu in Windows 11 geïntegreerd, waardoor u makkelijker bij uw contacten komt. Met slechts een paar klikken kunt u chatten en videobellen.

Windows 11 Teams Integratie

Widgets maken ook een terugkeer. Met één druk op de knop in de taakbalk krijgt u een overzicht met nieuws, weer, kalender en meer.

Windows 11 Widgets

De Microsoft Store in een nieuw jasje gestoken. Tevens wordt het binnenkort mogelijk om Android apps te downloaden via de store.

Wij helpen u

Net zoals Windows 10, komt Windows 11 uit als een gratis upgrade voor Windows gebruikers. Onderhuids is Windows 11 geoptimaliseerd voor veiligheid en gebruiksgemak.  Door de nieuwe beveiligingstechnologieën in gebruik in Windows 11, kan het voorkomen dat uw PC of laptop het nieuwe besturingssysteem niet zal ondersteunen. Wij kunnen u helpen. Samen met u zoeken wij een oplossing, of dit nu een upgrade aan uw huidige apparaat is, of de aanschaf van een nieuw apparaat dat Windows 11 ondersteunt. Wij staan voor u klaar.

Net zoals Windows 10, komt Windows 11 uit als een gratis upgrade voor Windows gebruikers.

Ook als uw systeem Windows 11 ondersteunt, of als u verdere vragen heeft, kunnen wij u ondersteunen met de upgrade. Meld uw support aanvraag hier aan.

Meer info

Voor meer info over het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, bezoek de website.

Overig nieuws

23 October 2021

Laptop/PC aankoopgids najaar 2021

Wellicht ben je toe aan een nieuwe PC of laptop. Je weet misschien waar je je volgende computer voor gaat gebruiken, maar hebt geen idee wat termen zoals "i5", "RAM"

25 September 2021

Camerabewakingssystemen van Alatas

Wist je dat we naast computers, telefoons en TV we ons ook bezighouden met beveiligingscamera's? Wij kunnen helpen als je op zoek bent naar een camera-systeem voor thuis of kleine

11 September 2021

De iPhone 13 komt eraan!

Op 14 september wordt de iPhone 13 onthuld. Door betrouwbare bronnen is al informatie naar buiten gebracht. In deze blog geven we aan wat we al weten over de nieuwe

30 July 2021

Digitale veiligheid – Tips en trucs

Malware, phishing, ransomware… de termen vliegen ons tegenwoordig om de oren. Hoe kun je jezelf het beste beveiligen tegen zulke gevaren? Deze week geeft Alatas een aantal tips en trucs

17 July 2021

Verleng je accuduur – Tips en trucs

Het is geen geheim dat een versleten accu een grote impact kan hebben op het gebruiksgemak van je apparaat. Je moet vaker opladen en de telefoon wordt zelfs langzamer. Er