Jouw one-stop IT shop: reparaties, producten, service op locatie en op afstand, wij ontzorgen je!

Windows 11 komt eraan!

U heeft het vast al gehoord. Windows 11 komt later dit jaar uit! Wilt u weten wat dit voor u betekent? Deze blogpost legt u uit in hoofdpunten wat er nieuw is en wat u kunt verwachten!

Een nieuwe start

De startknop is voor het eerst in 26 jaar van plek veranderd. Deze verschuift naar het midden, samen met de snelkoppelingen in de taakbalk. Het startmenu is ook van vorm veranderd, met de apps voorop, en een ‘Aanbevolen’ sectie waardoor u snel bij uw veel gebruikte bestanden komt.

Windows 11 Start Menu

Microsoft Teams is nu in Windows 11 geïntegreerd, waardoor u makkelijker bij uw contacten komt. Met slechts een paar klikken kunt u chatten en videobellen.

Windows 11 Teams Integratie

Widgets maken ook een terugkeer. Met één druk op de knop in de taakbalk krijgt u een overzicht met nieuws, weer, kalender en meer.

Windows 11 Widgets

De Microsoft Store in een nieuw jasje gestoken. Tevens wordt het binnenkort mogelijk om Android apps te downloaden via de store.

Wij helpen u

Net zoals Windows 10, komt Windows 11 uit als een gratis upgrade voor Windows gebruikers. Onderhuids is Windows 11 geoptimaliseerd voor veiligheid en gebruiksgemak.  Door de nieuwe beveiligingstechnologieën in gebruik in Windows 11, kan het voorkomen dat uw PC of laptop het nieuwe besturingssysteem niet zal ondersteunen. Wij kunnen u helpen. Samen met u zoeken wij een oplossing, of dit nu een upgrade aan uw huidige apparaat is, of de aanschaf van een nieuw apparaat dat Windows 11 ondersteunt. Wij staan voor u klaar.

Net zoals Windows 10, komt Windows 11 uit als een gratis upgrade voor Windows gebruikers.

Ook als uw systeem Windows 11 ondersteunt, of als u verdere vragen heeft, kunnen wij u ondersteunen met de upgrade. Meld uw support aanvraag hier aan.

Meer info

Voor meer info over het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, bezoek de website.

Overig nieuws

3 December 2022

Leuke tech gadgets voor de feestdagen onder de 100 euro

De fijnste tijd van het jaar is om de hoek, maar het is ook de duurste tijd. Wil je toch leuke cadeaus geven die niet in de kast belanden? Wij

Stapel laptops
12 November 2022

Tweedehands: voor de kleine knip én voor het milieu!

Toe aan een andere laptop, PC, tablet of telefoon, maar zit het budget voor een nieuwe er niet in? Wij vinden dat tweedehands zeker de moeite waard is! In deze

16 July 2022

Digitaal voorbereid op vakantie: tips en trucs

Eindelijk! Weer op vakantie! Maar vergeet je niet iets voor vertrek? In deze blog loopt Alatas een paar punten door die vakantiegangers zeker niet mogen vergeten voordat ze op vakantie

18 December 2021

Zo richt je de ideale thuiswerkplek in

Al tijden geldt het advies om zo veel mogelijk vanuit thuis te werken. Maar hoe maak je thuis een fijne en productieve werkplek? Alatas geeft in dit blog een aantal

6 November 2021

Telefoonhoesjes: welke is het beste voor jou?

Telefoons worden steeds geavanceerder. De laatste paar jaar zijn ze steeds dunner geworden en gebruiken ze hoogwaardigere materialen, terwijl schermen nog steeds groter worden. Prettig om naar te kijken, maar

23 October 2021

Laptop/PC aankoopgids najaar 2021

Wellicht ben je toe aan een nieuwe PC of laptop. Je weet misschien waar je je volgende computer voor gaat gebruiken, maar hebt geen idee wat termen zoals "i5", "RAM"